donateurworden

Bachcantates

AlexanderConsort

Bennekom

Reacties van het publiek

Naar aanleiding van het concert op zaterdag 16 september 2023 en de reprise van ons moederdagconcert van 13 mei, in de koepelkerk ontvingen we diverse reacties van ons publiek.
Deze per mail ingezonden reacties willen we u zeker niet onthouden.

 Wat was het weer een prachtig concert! Het Alexanderconsort heeft ons erg blij gemaakt. Wat een enorme prestatie hebben jullie met elkaar weer geleverd. Heel veel dank!

Hartelijke groet en rust ervan uit!

 

niet vaak werden wij ( mijn broer, plus onze  vrouwen) zó ondergedompeld in een zó prachtige uitvoering van een van Bach's werken: we hebben alle vier ademloos zitten luisteren !

We houden graag contact met U

Tot een volgende keer

 

 Ja, wij hebben ook weer erg genoten van het zingen (en ondergaan) van deze prachtmuziek en het horen van die geweldige orkestsuite, zo mooi uitgevoerd! De orkestsuites van Bach hebben bij ons een speciale plaats en roepen bijzonder nostalgische gevoelens bij ons op. Dat komt omdat we tijdens onze huwelijksreis in de auto naar Verona in nov 1989 een cassettebandje draaiden met alle orkestsuites van Bach, waar we toen al verliefd op waren. Dus: prachtconcert en bovendien nostalgisch kippenvel. 😉

 

En van de reprise van ons moederdagconcert op 13 mei, nu gehouden in de Koepelkerk te Arnhem. 

We hebben zaterdag erg genoten van jullie jubileumconcert. Het was de eerste keer dat we het orkest compleet met koor hoorden. En wat een prachtige sopraan! Iedereen die we spraken was enthousiast. Dat kon je aan het applaus ook wel merken.

We begrepen nu pas dat Bennekom eigenlijk de bakermat van het Alexander Consort is en dat jullie daar heel wat meer bezoekers trekken dan in Arnhem. Hopelijk was de bijdrage deze keer even gul als het applaus

bachcantates  Demo concerten bennekom
  • sponsor

   Bol piano's

   biscuits
  • sponsor

   drukkerij modern

   wine
  • sponsor

   pianohandel meijer

   box

Adres

Stichting Alexanderconsort Bennekom
Rembrandtlaan 191
6717 NW Ede

KvK 09195243

Volg ons ook op

social insta box color 64   social facebook box blue 64

Maps